1 op 1 begeleiding

Wil je:

  • met meer zelfvertrouwen en ontspanning met anderen communiceren?

  • met natuurlijke autoriteit  presenteren voor een groep?

  • beter voor jezelf opkomen in je werk of privéleven?

  • oefenen met nieuw gedrag in een veilige setting en met mijn exclusieve aandacht voor jou?

  • je voorbereiden op een lastig gesprek waarvan je nog niet weet hoe je dit aan moet pakken?

Dan is mijn 1-op-1 begeleiding iets voor jou!

1-op-1 begeleiding is een privé communicatietraining en coaching, helemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeldoel.


Mijn werkwijze

Na een gratis kennismakingsgesprek waarin we jouw vragen en doelen in kaart brengen, maak ik een plan van 1 of meerdere coachingsessies van een uur, waarin we met jouw ontwikkelvraag aan de slag gaan.

Ik ben opgeleid als dramatherapeut en geschoold in de Voice Dialogue en RET methodiek. Ook heb ik vele jaren werkervaring als trainingsacteur. 

Dit betekent dat we tijdens de sessies ervaringsgericht en doelgericht aan de slag gaan. Je krijgt meer grip op je lichaamstaal en de gedachten die je belemmeren en helpen. Je ontdekt wat jou helpt om overtuigender te communiceren.

Vraag je je af of wij een match zijn? Mail of bel mij en ik beantwoord al je vragen.