Coaching bedrijven en groepen met theater

Mijn werkwijze

Na een grondig voorgesprek waarin we samen bepalen welke theater- of dialoogvorm het beste past bij jullie vraag, ontwerp ik een sessie die helemaal aansluit bij jullie doelen.

Welk aanbod je ook kiest, mijn werk kenmerkt zich altijd door:

  • Inspirerende sessies waarin we snel tot de kern komen van wat speelt en wat besproken moet worden.

  • Een veilige setting waarin mensen zich durven uit te spreken.

  • Jullie wisselen gemeenschappelijke ervaringen uit en onderzoeken nieuwe mogelijkheden.

  • Er wordt gelachen, herkend, verbaasd en ervaren.

  • Jullie gaan buiten jullie gebruikelijke kader  denken.

  • Jullie onderlinge sfeer wordt meer positief en open.

Wat is de kracht van theater?

Inspirerend

Mijn klanten ervaren mijn voorstellingen vaak als een inspirerend en levendig feestje.

Concreet

Abstracte zaken zijn door theater concreet en herkenbaar voor mensen te maken.

Betrokken

Mensen blijven bij het proces betrokken en hebben een gemeenschappelijke ervaring die ze niet snel vergeten.

Creatief

Door verhalen en beelden worden mensen meer geraakt. Het komt dichter bij, het is herkenbaarder, beter invoelbaar en het zet de deur open naar creatief denken.

Interactief

De interactieve theatervorm zorgt ervoor dat iedereen wordt uitgenodigd om actief mee te doen, mee te denken of mee te praten. Er wordt makkelijk een persoonlijke sfeer gecreëerd, waarin mensen zich veilig voelen om zich te uiten en te leren van elkaar. ,

Flexibel

Theater is flexibel in vorm: door gebruik te maken van improvisatievormen kan, dat wat ter plekke het meest besproken is, zeer herkenbaar en op maat in beeld worden gebracht.

Theater en Training op maat

Verbindend Theater en Training wordt op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen en gezelschap. Zowel voor kleine als voor grote groepen (zoals bij congressen) zorgt Verbindend Theater voor een aanpak die mensen betrokken maakt en houdt. Iedereen is aandachtig en beleeft een intense gezamenlijke ervaring waar nog jaren later over nagepraat wordt.

Voorstellingen, trainingen en workshops kan ik, als dat  gewenst is, ook online verzorgen. Bijvoorbeeld gestreamd vanuit een studio, of direct vanuit huis via Zoom. Daarnaast maak ik voor webinars en trainingen video’s op maat waarin ik cases uit de praktijk voor jullie uitspeel. Laten we samen in gesprek gaan over de mogelijkheden!

Team Verbindend Theater en Training

Afhankelijk van de opdracht, kom ik alleen of met een team naar jullie toe.
Ik werk sinds 2003 samen met een uitgebreid netwerk van zeer ervaren theatermakers, muzikanten, trainers en coaches, die door de wol geverfd zijn in het werken met organisaties en gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.