Ben jij dit?

Ben jij leidinggevende, HR adviseur, opleider of organisator van een congres of teambijeenkomst? En vraag jij je de volgende zaken af?

  • Hoe zorg ik dat mensen zich met elkaar en de organisatie verbonden voelen?
  • Hoe maak ik onze inhoudelijke bijeenkomst energiek en positief?
  • Hoe zorg ik dat gevoelige onderwerpen bespreekbaar worden op een constructieve manier?
  • Hoe zorg ik dat ik meer grip krijg op de weerstand voor verandering?
  • Hoe zorg ik dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan, en dat mensen elkaar begrijpen?
  • Hoe zorg ik dat wij tot gedragsverandering komen?
  • Hoe kunnen wij op een veilige manier experimenteren met nieuw gedrag?
  • Hoe maak ik mensen bewust van hun valkuilen en ook vooral van hun mogelijkheden?
  • Hoe laat ik mensen actief nadenken en zich uitspreken over waar ze tegenaan lopen in hun werk en hoe ze dit met elkaar op kunnen lossen?

Op deze vragen kan ik jou helpen het antwoord te vinden.

Ik faciliteer bijeenkomsten en trainingen waarin actief aan bovenstaande vragen met elkaar wordt gewerkt. In korte tijd komen mensen tot nieuw inzicht, wat leidt tot gedragsveranderingen die daadwerkelijk beklijven.

Lees hier een aantal reviews van klanten:

Voor wie

Mijn klanten zijn vaak leidinggevende, opleider, of coördinator in de zorg, ggz en welzijn.  Zij weten dat teamontwikkeling en een open gesprekscultuur essentieel zijn voor de kwaliteit van de zorg. Zij organiseren bijeenkomsten voor collega’s, die midden in, of vlak voor, een veranderproces zitten. Hierbij willen zij bespreken wat er speelt op de werkvloer, en de saamhorigheid en het onderlinge vertrouwen vergroten.

Ook willen ze investeren in betere samenwerking tussen werkvloer, mantelzorgers, familie en andere betrokkenen bij hun cliënten.

Mijn klanten willen een bijeenkomst voor hun mensen die inspireert en energie geeft. Die mensen met elkaar, de organisatie, en datgene wat er die dag besproken moet worden, verbindt. Ze willen de organisatievisie levend maken. Ze willen het publiek een bijzondere ervaring geven, waardoor ze op het puntje van hun stoel zitten, verrast worden en zich gewaardeerd voelen.

Ze zoeken een theatermaker, acteur, dagvoorzitter, communicatietrainer of coach die hen kan helpen bij het ontwerpen en aanbieden van een optimale werkvorm die naadloos aansluit bij het doel van de dag.

Ze zoeken een moderator die het gesprek kan leiden met een grote groep, en op een lichte manier complexe thema’s bespreekbaar kan maken. Iemand die nieuwsgierig is en zich in actuele thema’s in het werkveld verdiept. Iemand die flexibel is en inspireert.

Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met mij op en laten we sparren!

Lees meer om te ontdekken wat mijn inzet jouw team of organisatie kan opleveren.