Ben jij dit?

Ben jij leidinggevende, HR adviseur, opleider of organisator van een teambijeenkomst? En vraag jij je de volgende zaken af?

  • Hoe zorg ik dat mensen zich met elkaar en de organisatie verbonden voelen?
  • Hoe maak ik onze inhoudelijke bijeenkomst energiek en positief?
  • Hoe zorg ik dat gevoelige onderwerpen bespreekbaar worden op een constructieve manier?
  • Hoe zorg ik dat ik meer grip krijg op de weerstand voor verandering?
  • Hoe zorg ik dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan, en dat mensen elkaar begrijpen?
  • Hoe zorg ik dat wij tot gedragsverandering te komen?
  • Hoe kunnen wij op een veilige manier experimenteren met nieuw gedrag?
  • Hoe maak ik mensen bewust van hun valkuilen en ook vooral van hun mogelijkheden?
  • Hoe laat ik mensen actief nadenken en zich uitspreken over waar ze tegenaan lopen in hun werk en hoe ze dit met elkaar op kunnen lossen?

Op deze vragen kan ik jou helpen het antwoord te vinden.

Ik faciliteer bijeenkomsten en trainingen waarin actief aan bovenstaande vragen met elkaar wordt gewerkt. In korte tijd komen mensen tot nieuw inzicht, wat leidt tot gedragsveranderingen die daadwerkelijk beklijven.

Lees hier een aantal reviews van klanten:

Voor wie

Mijn klanten zijn vaak leidinggevende, opleider, of coördinator in een maatschappelijke organisatie. Werkgeluk, welzijn en professionele ontwikkeling vinden zij belangrijk. Zij organiseren bijeenkomsten voor professionals of burgers, die midden in, of vlak voor, een veranderproces zitten. Hierbij willen zij bespreken wat er speelt op de werkvloer, en de saamhorigheid en het onderlinge vertrouwen vergroten.

Mijn klanten willen een bijeenkomst voor hun mensen die inspireert en energie geeft. Die mensen met elkaar, de organisatie, en datgene wat er die dag besproken moet worden, verbindt. Ze willen het publiek een bijzondere ervaring geven, waardoor ze op het puntje van hun stoel zitten, verrast worden en zich gewaardeerd voelen.

Ze zoeken een theatermaker, acteur, dagvoorzitter, communicatietrainer of coach die hen kan helpen bij het ontwerpen en aanbieden van een optimale werkvorm die naadloos aansluit bij het doel van de dag.

Ze zoeken een facilitator die het gesprek kan aangaan met een grote groep, en daarnaast ook op individueel niveau mensen kan coachen en de diepte in kan gaan. Iemand die nieuwsgierig is en zich echt in hun thema’s en werkveld verdiept. Iemand met  kennis van communicatietheorieën en een doe-mentaliteit.

Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met mij op en laten we sparren!

Lees meer om te ontdekken wat mijn inzet jouw team of organisatie kan opleveren.